Vespal Oy

Pesujauheet

Clax 500 color 12F1 25 kg

Tuotenumero  7508409

Pakkauskoko  25 kg säkki

Clax 500 G on erityisesti ammattimaiseen tekstiilienpesuun kehitetty ppesuaine. Tuotetta voidaan kyttää sekä pehmeässä että kovassa vedessä ja se soveltuu likaisten puuvilla- ja polyester-puuvillatekstiilien pesuun.

 

Lisätietoja »

Clax Classic 35A1 20 kg

Tuotenumero 7508424

Pakkauskoko   20 kg

Clax Classic on erityisesti ammattimaiseen tekstiilienpesuun kehitetty pesuaine. Tuotetta voidaan käyttää pehmeässä ja keskikovassa vedessä ja sitä voidaan annostella käsin tai automaattisesti. Clax Classic soveltuu kaikkien valkoisten ja vaaleiden, värillisten puuvilla- ja sekoitetekstiilien pesuun.

Lisätietoja »

Omo Professional Desinfioiva pyykinpesujauhe 8,55 kg

Tuotenumero    101101098 
Pakkauskoko    1 x 8,55 kg   kartonkipakkaus

OMO Hygiene Professional on kehitetty tekstiilien pesuun ja desinfiointiin jo alhaisessa lämpötilassa (alkaen 40°C :sta). Se soveltuu pyykinpesukoneisiin, joihin pesuaine annostellaan käsin ja käytettäväksi kaikenkovuisissa vesissä.

OMO Hygiene Professional on suunniteltu erityisesti terveydenhuoltoon ja hoivalaitoksiin. Se soveltuu myös hotelli- ja keittiöpyykin pesuun sekä työvaatteiden pesuun.

 

 

Lisätietoja »

Omo Professional Sensitive Color

Tuotenumero 101102514

Pakkaus 3 kg

Omo Professional Sensitive Color on hajusteeton, tiivistetty pyykinpesujauhe, joka soveltuu tummien ja värillisten tekstiilien sekä mikrokuituisten siivoustekstiilien pesuun.

Lisätietoja »

Omo Sensitive Professional pyykinpesujauhe 7,7, kg

Tuotenumero 7522884
Pakkauskoko 7,7 kg   kartonkipakkaus

OMO sensitive Professional on kehitetty erityisesti herkkäihoisille henkilöille tekstiilien pesuun.

Pesujauhe sopii mm. lasten pyykin pesemiseen. Koostumuksensa ansiosta OMO Sensitive Professional sopii hyvin valkoisten ja vaaleiden tekstiilien pesuun sekä vaikeiden tahrojen poistoon värillisistä tekstiileistä.
 

Lisätietoja »